Да, имаме дълъг списък с доволни училища и детски градини, на които сме изработили тоги, шапки и шалчета. Може да се свържете с нас, за да обсъдим от какво имате нужда.

Да, това е една от основните ни дейности. Може да се свържете с нас, за да обсъдим от какво точно имате нужда.

Абсолвентските шапки са универсален размер. Изработени са от еластични платове. Към долната част на шапката е добавена ластична лента, за да се постигне максимално добро прилягане към главата.

Може да закупите желания от вас продукт и от нашия офис. Местоположението му може да видите в секция „Контакти”.

Цената на куриерската услуга зависи от теглото на пратката. Автоматично се изчислява след като завършите поръчката си в нашия сайт. Обикновенно цената на малка пратка до офис на Еконт е около 3,90 лева, а до точен адрес 6,00 лева.

Ако поръчате до 17:00 часа продукт който е наличен, той ще бъде доставен на следващия ден в офис на Еконт, или на точен адрес в зависимост от вашето предпочитание.

Работим с куриерска фирма Еконт.

За поръчката ще ни бъдат нужни вашите имена, телефонен номер за контакт, адрес за доставка и разбира се продукто който бихте искали да поръчате.

Може да поръчате чрез бутона купи на продукта който сте харесали, чрез съобщение във фейсбук страницата ни, по имейл, или с обаждане на някой от посочените телефонни номера в сайта.

Load More